ŠESTI RADNI SASTANAK

  Aktivnosti

Studenti treće godine smjera Ugostiteljstvo Veleučilišta u Karlovcu, dana 18. studenog prisustvovali su petom radnom sastanku sa projektnim timom.

Studenti su upotrebljavali znanje koje su stekli na prošlom radnom sastanku, upisivanjem značenja određenih podtema koje se objedinjuju u zajedničku poruku. Studenti su slagali podteme po određenom redoslijedu, ovisno o tome čija je podtema i pritom određivali ciljanu skupinu kojoj je interpretacijski plan ili turistička šetnja namijenjena.

Slike sa radnog sastanka možete pogledati u galeriji.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ovaj projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost KA-MATRIX – Udruge za društveni razvoj. Stajališta izražena u ovoj objavi isključiva su odgovornost KA-MATRIX – Udruge za društveni razvoj i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. Ova objava je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., iz Europskog socijalnog fonda.