PETI RADNI SASTANAK

  Aktivnosti

Studenti treće godine smjera Ugostiteljstvo Veleučilišta u Karlovcu, dana 11. studenog prisustvovali su petom radnom sastanku sa projektnim timom.

Ovisno o tome pripadaju li radnoj grupi koja izrađuje turističke šetnje ili interpretacijske planove, studenti su uz pomoć flipcharta osmislili poruke za podteme koje će naposljetku ujediniti u jednu zajedničku poruku. Projektni tim je objasnio na koji način se oblikuju poruke i pokazao primjere nastale na radionici intepretacijskog planiranja pod vodstvom Valye Stergioti (Interpret Europe) i Muze d.o.o.

Slike sa radnog sastanka možete pogledati u galeriji.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ovaj projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost KA-MATRIX – Udruge za društveni razvoj. Stajališta izražena u ovoj objavi isključiva su odgovornost KA-MATRIX – Udruge za društveni razvoj i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. Ova objava je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., iz Europskog socijalnog fonda.