ČETVRTI RADNI SASTANAK

  Aktivnosti

Studenti treće godine smjera Ugostiteljstvo Veleučilišta u Karlovcu, dana 4. studenog prisustvovali su četvrtom radnom sastanku sa projektnim timom.

Studente se podijelilo u grupe ovisno o temi koju su odabrali za turističke šetnje/interpretacijski plan. Uz koordinaciju projektnog tima radili su mapiranja činjenica i značenja. Svaka grupa, ovisno o podtemi, napisala je na flipchart informacije koje su skupili. Projektni tim je asistirao studentima pri količini informacija koje moraju napisati. Nakon napisanih činjeničnih informacija o podtemama, studente se usmjerilo da istima dodaju značenja - ono što se želi prenijeti samom korisniku kada se radi ili turistička šetnja ili kada im se želi interpretirati baština. U kuvertama su im podijeljene upute i primjeri.

Slike sa radnog sastanka možete pogledati u galeriji.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ovaj projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost KA-MATRIX – Udruge za društveni razvoj. Stajališta izražena u ovoj objavi isključiva su odgovornost KA-MATRIX – Udruge za društveni razvoj i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. Ova objava je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., iz Europskog socijalnog fonda.