KONZULTACIJE S PROJEKTNIM TIMOM

  Aktivnosti

Dana 21.10.2019. projektni tim je održao konzultacije sa studentima Veleučilišta u Karlovcu. Studenti su do dogovorenih konzultacija u grupama sakupljali građu, za svoje odabrane teme, potrebnu za kreiranje interpretacijskih planova i turističkih šetnji.

Na konzultacijama je studentima osigurana dodatna literatura uz onu koju su do tog trenutka sami pronašli. Studenti su odabrali koordinatora ili koordinatoricu, zadužene za objedinjavanje sakupljene građe i komunikaciju s projektnim timom. Osim dodatne literature, projektni tim je studentima je podrobnije objasnio kakve informacije bi trebali tražiti i na koji način koristiti literaturu kako bi učinkovito mogli obaviti sljedeće korake u kreiraju interpretacijskih medija i turističkih šetnji. Naime, nakon što prikupe potrebnu građu, studenti će predstaviti istu građu te početi sa stvaranjem značenja, priča i oblikovanjem same šetnje ili medija.

 

Slike sa konzultacija možete pogledati u galeriji.

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ovaj projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost KA-MATRIX – Udruge za društveni razvoj. Stajališta izražena u ovoj objavi isključiva su odgovornost KA-MATRIX – Udruge za društveni razvoj i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. Ova objava je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., iz Europskog socijalnog fonda.