ŠETNJA ZVIJEZDOM

  Najave

Udruga KA-MATRIX i Veleučilište u Karlovcu u sklopu projekta "Znanjem do Zvijezde – primjena društveno korisnog učenja na kulturnom nasljeđu zajednice" organizira turističko-edukativnu "Šetnju Zvijezdom". 

Pet tematski specifičnih šetnji osmislilo je i vodit će pet grupa studenata Veleučilišta u Karlovcu, polaznika kolegija "Turističko vrednovanje kulturne baštine", koji su sudjelovali u mentorskom programu društveno korisnog učenja pod mentorstvom prof. Sande Kočevar. "Šetnje Zvijezdom" rezultat su višemjesečnog rada studenata, a kao turističke atrakcije o atraktivnoj povijesti Karlovca, rezultat su učenja kroz praktične primjere i primjene znanja u osmišljavanju i provedbi društveno korisnih aktivnosti. Održat će se u ponedjeljak, 17.12.2018., i utorak 18.12.2018. godine, a otvorene su za sve zainteresirane.

Organizacija "Šetnje Zvijezdom" i mentorskog programa društveno korisnog učenja sufinancirana je u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. - 2020.
 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ovaj projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost KA-MATRIX – Udruge za društveni razvoj. Stajališta izražena u ovoj objavi isključiva su odgovornost KA-MATRIX – Udruge za društveni razvoj i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. Ova objava je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., iz Europskog socijalnog fonda.