SUSRET S PREDSTAVNICIMA GRADA KARLOVCA, TZ GRADA KARLOVCA, TZ KARLOVAČKE ŽUPANIJE I KONZERVATORSKOG ODJELA U KARLOVCU

  Aktivnosti

Danas. 29. studenog 2018. godine, je održan sastanak studenata koji izrađuju interpretacijski plan s predstavnicima Grada Karlovca, Davorkom Radović i Marinkom Pleskinom, predstavnicom Turističke zajednice grada Karlovca Marinom Burić, Turističke zajednice Karlovačke županije Dinom Begić i predstavnicom Konzervatorskog odjela u Karlovcu Ministarstva kulture RH Sonja Kočevar. 

Studenti su uzvanicima predstavili svoje ideje interpretacijskih planova, nakon čega je uslijedila rasprava. Uzvanici su svakom od pet predstavljenih interpretacijskih planova dali komentare i konstruktivne kritike. Studentima je ukazano na greške koje su radili i na koji način da ih poprave. Uzvanici su usmjerili tok razmišljanja studenata i nadogradili na njihove ideje davši im dodatnu inspiraciju. 

Studenti će s inputima koje su dobili nadograditi svoje nacrte kako bi u konačnici imali cjelovit i upotrebljiv interpretacijski plan. 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ovaj projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost KA-MATRIX – Udruge za društveni razvoj. Stajališta izražena u ovoj objavi isključiva su odgovornost KA-MATRIX – Udruge za društveni razvoj i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. Ova objava je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., iz Europskog socijalnog fonda.