STUDIJSKO PUTOVANJE - SECRET ZAGREB

  Aktivnosti

Studenti Veleučilišta u Karlovcu, koji sudjeluju u uvođenju metodologije društveno korisnog učenja u sklopu kolegija Turističko vrednovanje kulturne baštine, otputovali su na kratko studijsko putovanje u Zagreb kako bi sudjelovali u turističkoj šetnji "Zagrebarium". 

Ideja ovog studijskog putovanja bila je da se studenima pokaže primjer dobre prakse te da im se pokaže u kojem smjeru razvijati šetnje koje sami osmišljavaju kao svoj DKU projekt.  

Šetnju je vodila Iva Silla, osnivačica projekta "Secret Zagreb" koji je nastao pod okriljem tvrtke "Kazivačica". Osim što organiziraju nesvakidašnje šetnje koje se razlikuju od ustaljenog turističkog razgledavanja grada, u "Kazivačici" se bave interpretacijom baštine i edukacijom turističkih vodiča. Više o projektu Secret Zagreb potražite na njihovim službenim stranicama

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ovaj projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost KA-MATRIX – Udruge za društveni razvoj. Stajališta izražena u ovoj objavi isključiva su odgovornost KA-MATRIX – Udruge za društveni razvoj i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. Ova objava je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., iz Europskog socijalnog fonda.