DRUGI RADNI SASTANAK S PROJEKTNIM TIMOM

  Aktivnosti

Nakon dvotjedne stanke, studenti Veleučilišta u Karlovcu koji slušaju kolegij Turističko vrednovanje kulturne baštine došli su na drugi radni sastanak s projektnim timom u prostorijama Udruge KA-MATRIX (InfoShop). 

Sastanku su prisustvovali predstavnici svake od 5 grupa koje osmišljavaju turističku šetnju i 5 grupa koje izrađuju interpretacijski plan. Na dnevnom redu je bilo predstavljanje prikupljene građe o pojedinoj temi i rasprava. 

Studenti su došli dobro pripremljeni i na temelju do sada odrađenog istraživanja građe dobili naputke kako dalje voditi projekt društveno korisnog učenja. 

Zadatak za sljedeći radni sastanak je izraditi hodogram projekta. Idući radni sastanak slijedi u tjednu 12.-16. studeni. Sastanku će prisustvovati studenti koji su zaduženi za tekstualno oblikovanje građe. 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ovaj projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost KA-MATRIX – Udruge za društveni razvoj. Stajališta izražena u ovoj objavi isključiva su odgovornost KA-MATRIX – Udruge za društveni razvoj i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. Ova objava je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., iz Europskog socijalnog fonda.