PRVI RADNI SASTANAK S PROJEKTNIM TIMOM

  Aktivnosti

Studenti treće godine studija Ugostiteljstva, koji slušaju kolegij Turističko vrednovanje kulturne baštine na Veleučilištu u Karlovcu danas su odradili svoj prvi mentorski sastanak s projektnim timom u prostorijama KA-MATRIX - Udruge za društveni razvoj. 

Studenti su dolazili u grupama te su s članovima projektnog tima dodatno razrađivali svoju temu. Studenti su aktivno sudjelovali u raspravi, te prikupili korisne informacije o svojoj temi i načinu razrade samog projekta, bilo da rade na izradi interpretacijskog plana ili edukativne šetnje. 

Neke od tema su karlovački "pub crawl", toponimika - kako su i zašto karlovačke ulice i trgovi dobili ime, kultura odjevanja u karlovcu, karlovačke legende... Jedva čekamo vidjeti kako će njihove ideje zaživjeti. Stay tuned! 

 Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ovaj projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost KA-MATRIX – Udruge za društveni razvoj. Stajališta izražena u ovoj objavi isključiva su odgovornost KA-MATRIX – Udruge za društveni razvoj i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. Ova objava je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., iz Europskog socijalnog fonda.