VUKAxKA-MATRIX - STUDENTSKA ORIJENTACIJA VOL.2

  Aktivnosti

11. listopada 2018. godine održan je drugi sat studentske orijentacije studentima Veleučilišta u Karlovcu. 

Okupljenim studentima predstavljeno je istraživanje koje se provodi u sklopu projekta te im je podijeljena anketa u svrhu prikupljanja podataka o njihovom znanju, iskustvima i stavovima o temama društveno korisnog učenja, funkcioniranja organizacija civilnog društva, motiviranosti za građansku participaciju i aktivizam, turizmu i ugostiteljstvu u Karlovcu. 

Nakon popunjavanja ankete, prof. Kočevar je okupljene studente pozvala da joj se pridruže na trgu J.J.Strosmayera ispred zgrade Veleučilišta, gdje im je zadala terenski zadatak. Studenti su podijeljeni u grupe, te je svaka grupa dobila fotografiju detalja koji krase pročelja, zidove i spomenike karlovačkog užeg centra. Dobili su 20 minuta da pronađu zadani detalj, te potom s istim uslikaju "selfie" i vrate se na raspravu u predavaonicu. Studenti su se pokazali uspješni u provedbi ovog zadatka, uz malu pomoć lokalaca ("Tko pita, ne skita!"). 

Slike s drugog dana orijentacije možete pronaći u galeriji

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ovaj projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost KA-MATRIX – Udruge za društveni razvoj. Stajališta izražena u ovoj objavi isključiva su odgovornost KA-MATRIX – Udruge za društveni razvoj i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. Ova objava je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., iz Europskog socijalnog fonda.