VUKAxKA-MATRIX - STUDENTSKA ORIJENTACIJA VOL.1

  Aktivnosti

U ponedjeljak 1. listopada 2018. s početkom zimskog semstra studentske godine 2018./2019. u sklopu kolegija prof. Sande Kočevar "Turističko vrednovanje kulturne baštine", prjektni tim "Znanjem do Zvijezde" održao je studentsku orijentaciju. 

Studentima je predstavljen sam projekt "Znanjem do Zvijezde" - primjena društveno korisnog učenja na kulturnom nasljeđu zajednice, te  su pobliže upoznati s pojmom društveno korisnog učenja i načinom na koji će DKU biti provedenu u kolegiju kojeg slušaju.

Naglašeno je kako su svi studenti koji slušaju ovaj kolegij dužni ispuniti obaveze koje su usko vezane uz metodologiju DKU. Te obaveze uključuju: osmišljavanje vlastitog projekta, vođenje dnevnika, pohađanje 5 radnih sastanaka koji će se održavati u prostorijama KA-MATRIX-a, reprodukcija "Šetnje Zvijezdom" ili interpretacijskog plana za jedan lokalitet u Zvijezdi. 

Uz navedeno, studente očekuju i dodatni sadržaji, jedan od kojih je studijsko putovanje u Zagreb. Stay tuned! 

Slike s prvog dana orijentacije možete pogledati u galeriji

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ovaj projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost KA-MATRIX – Udruge za društveni razvoj. Stajališta izražena u ovoj objavi isključiva su odgovornost KA-MATRIX – Udruge za društveni razvoj i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. Ova objava je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., iz Europskog socijalnog fonda.