"PROBNA" ŠETNJA ZVIJEZDOM (prof.Babić)

  Aktivnosti

Jedan od ishoda mentorskog programa je i “Šetnja Zvijezdom” koju će osmisliti i provesti  odabrani studenti Veleučilišta u Karlovcu uz koordinaciju KA-MATRIX - Udruge za društveni razvoj. 

Studenti koji osmišljavaju turističke šetnje 06. i 07. prosinca su s prof. Babićem imali "probne" šetnje gdje im je prof.Babić dao komentare na do sada pripremljemljeno. Posebnu pozornost bilo je potrebno obratiti na prezentacijske, komunikacijske, selekcijske i interpretacijske vještinama koje će se direktno iskorititi kod Šetnje Zvijezdom.

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ovaj projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost KA-MATRIX – Udruge za društveni razvoj. Stajališta izražena u ovoj objavi isključiva su odgovornost KA-MATRIX – Udruge za društveni razvoj i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. Ova objava je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., iz Europskog socijalnog fonda.