MENTORSKI PROGRAM - EDUKACIJA ZA STUDENTE VELEUČILIŠTA U KARLOVCU

  Najave

Početkom nove studentske godine 2018./2019. u sklopu kolegija Turističko vrednovanje kulturne baštine na studiju Ugostiteljstva pri Veleučilištu u Karlovcu, studenti će se u teorijskom i praktičnom smislu upoznati s novom metodologijom izvođenja nastave. Pod pokroviteljstvom projektnog tima “Znanjem do Zvijezde”, profesorica Sanda Kočevar krenut će u izvođenje svog kolegija na principu društveno korisnog učenja. Kroz redovna predavanja odabrat će se zainteresirana skupina studenata koja će nastaviti slušati i odrađivati ovaj kolegij na principu društveno korisnog učenja te će time ostvariti pravo na posebne beneficije. Istaknuti studenti podijelit će se u manje grupe.

Odabrani studenti će dobiti direktno mentorstvo od strane projektnog tima u obliku redovitih sastanaka u prostorima udruge KA-MATRIX (Haulikova 22, Karlovac). Na sastancima će se usmjeravati i savjetovati studente u smjeru provedbe zamišljenog projekta društveno korisnog učenja. Pružit će im se pomoć kod vođenja dnevnika rada.

Kao rezultat mentorstva studenti će producirati i predstaviti dokumente važne za lokalnu zajednicu, interpretacijski plan baštinskog lokaliteta i turističku šetnju Zvijezdom “Kroz Zvijezdu zajedno”.

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ovaj projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost KA-MATRIX – Udruge za društveni razvoj. Stajališta izražena u ovoj objavi isključiva su odgovornost KA-MATRIX – Udruge za društveni razvoj i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. Ova objava je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., iz Europskog socijalnog fonda.