RADIONICE JAČANJA KAPACITETA ORGANIZACIJA CIVILNOG DRUŠTVA

  Edukativne radionce

Četrnaestog lipnja 2018. godine u Knjižnici za mlade u Radićevoj ulici u Karlovcu, provedena je radionica pod nazivom “Jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva u području društveno korisnog učenja”. Radionicu je vodila profesorica Filozofskog fakulteta u Zagrebu, Nives Mikelić Preradović u nastavku na radionice koje je netom održala za profesore na Veleučilištu u Karlovcu.

Radionici su prisustvovali predstavnici, zaposlenici i volonteri nekolicine karlovačkih organizacija civilnog društva; “Carpe Diem”, “Paviljon Katzler”, “Savez udruga KAoperativa”, , “Polka”, Zajednica tehničke kulture Karlovac, Korak, Udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije, Plesni klub st.ART, F.R.E.E.D.A.N.C.E.

Radionica se bavila izazovima s kojima se susreću organizacije civilnog društva unutar djelatnosti kojima se bave, te mogućnostima koje im pruža društveno korisno učenje kod prevladavanja tih izazova.

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ovaj projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost KA-MATRIX – Udruge za društveni razvoj. Stajališta izražena u ovoj objavi isključiva su odgovornost KA-MATRIX – Udruge za društveni razvoj i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. Ova objava je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., iz Europskog socijalnog fonda.